Paramount Channel aduce proiecții de filme clasice în aer liber, la Fabrica Gastropub

Filmele pot fi urmărite în aer liber în fiecare seară de luni, din iulie până în septembrie

Paramount Channel aduce proiecții de filme clasice în aer liber,

la Fabrica Gastropub

Filmele pot fi urmărite în aer liber în fiecare seară de luni,

din iulie până în septembrie

Vești bune pentru cinefili: vara aceasta, Paramount Channel  aduce filme clasice în fiecare început de săptămână pe terasa  Fabrica Gastropub. În perioada 15 iulie – 2 septembrie,  poți viziona lungmetraje celebre proiectate de Paramount Channel în aer liber, în fiecare luni, începând cu ora 21:00. Intrarea este gratuită.

Timp de 2 luni, poți să te bucuri de o selecție de thrillere marca Alfred Hitchcok, musicaluri, romance-uri și drame de referință pentru cinematografie. Luni, 15 iulie, de la 21.00, vino la Fabrica Gastropub, închide ochii și imaginează-ți că ești în Paris alături de Audrey Hepburn și Fred Astaire. Celebrul musical Funny Face va deschide seria de proiecții Paramount.

Pe  22 iulie, pregătește-te ca nivelul de adrenalină să crească în timp ce îi vei urmări pe Jon Voight și Eric Roberts în Runaway Train.   Pe 29 iulie, urmează-i pe șarmantul Cary Grant și frumoasa Grace Kelly în aventurile de pe luxoasa Coasta de Azur, în thrillerul romantic To catch a Thief, regizat de Alfred Hitchcock. La următoarele proiecții, îți vei putea imagina că te afli în anul 40000 alături de aventuriera Barbarella, sau vei sta cu sufletul la gură în timp ce trăiești misterul și suspansul alături de Mia Farrow în Rosemary's Baby.  

Proiecțiile Paramount Channel de pe terasa Fabrica Gastropub se vor încheia cu cea de-a doua parte din celebrul film The Godfather, pe 2 septembrie, de la 21.00.

Lansată în 2017, seria de vizionări în aer liber constituie primul eveniment Paramount în România, publicul având ocazia să vadă filme precum Misiune Imposibilă, 48 de ore, Forrest Gump, Mic Dejun la Tiffany, precum și alte titluri cunoscute .

Puteți consulta programul complet de filme mai jos:

Funny Face– 15 iulie, ora 21.00

Runaway Train – 22 iulie, ora 21.00

To catch a thief– 29 iulie, ora 21.00

Barbarella – 5 august, ora 21.00

Rosemary's Baby – 12 august, ora 21.00

The Grass is Greener – 19 august, ora 21.00

The Godfather – 26 august, ora 21.00

The Godfather II – 2 septembrie, ora 21.00